Θεραπεία:

Έλκος στη φτέρνα με καταστροφή οστού.

Εκτεταμένη καταστροφή οστού από έλκος στη φτέρνα.

Εκτεταμένη καταστροφή οστού από έλκος στη φτέρνα. Πρόκειται για μια ασθενή ηλικίας 65 ετών με παραπληγία. Λόγω του γεγονότος ότι δεν έχει την αίσθηση του πόνου στα πόδια, δημιουργήθηκε μια πληγή κοντά στη φτέρνα από το χτύπημα ενός ειδικού κηδεμόνα βάδισης. Το τραύμα ήταν μεγάλο και δύσοσμο. Το κόκκαλο είχε μολυνθεί και όπως φαίνεται στη φωτογραφία είχε καταστραφεί εν μέρη. Αφαιρέθηκε το κατεστραμμένο οστό και έγινε χειρουργικός καθαρισμός του τραύματος. Επίσης έγινε και καθαρισμός με υπέρηχο. Το έλκος άρχισε να κλείνει και να φτιάχνει υγιή ιστό πάνω στο καθαρισμένο κόκκαλο.

  • Ηλικία: 65 ετών
  • Πάθηση: Νευροπαθητικό έλκος
  • Ημερομηνία: Ιούλιος 2015
  • Επούλωση: Σε ενάμισι χρόνο
  • Εργαλεία: Xειρουργικός καθαρισμός, Υπέρηχοι

Δείτε την εξέλιξη της θεραπείας

before-elkos-sti-fterna-me-katastrofi-ostou before-elkos-sti-fterna-me-katastrofi-ostou before-elkos-sti-fterna-me-katastrofi-ostou before-elkos-sti-fterna-me-katastrofi-ostou before-elkos-sti-fterna-me-katastrofi-ostou

Υπηρεσίες που παρήχθησαν:

Χειρουργικός καθαρισμός του διαβητικού έλκους
Χειρουργικός καθαρισμός του διαβητικού έλκους
Λοιμωξιολογική εκτίμηση
Λοιμωξιολογική εκτίμηση
Επιθέματα
Επιθέματα
Ομάδα νοσηλευτών για κατ’οίκον φροντίδα του τραύματος
Ομάδα νοσηλευτών για κατ’οίκον φροντίδα του τραύματος
Διατροφική - Θρεπτική υποστήριξη
Διατροφική - Θρεπτική υποστήριξη
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Διατηρούμε το δικαιωμα να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τη χρήση των cookies.