Πραγματοποιούνται τακτικές και επείγουσες επεμβάσεις ανοικτής και λαπαροσκοπικής γενικής χειρουργικής σε συνεργασία με ιδιωτικό νοσοκομείο.

Τμήμα γενικής και λαπαροσκοπικής χειρουργικής Αθηνά Καπράλου

Πραγματοποιούνται τακτικές και επείγουσες επεμβάσεις ανοικτής και λαπαροσκοπικής γενικής χειρουργικής σε συνεργασία με ιδιωτικό νοσοκομείο.

Μέσα από την εξαετή εξεδίκευση μου στην γενική χειρουργική και στην βασική και προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική της Ά Προπαιδευτικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, και έχοντας πραγματοποιήσει μια ευρεία γκάμα επεμβάσεων, στο τμήμα μας εκτελούνται:

  1. Λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή
  2. Χειρουργική απoκατάσταση κηλών όπως βουβωνοκήλη, παραομφαλική κήλη, κοιλιοκήλη, μηροκήλη και μετεγχειρητική κήλη.
  3. Επεμβάσεις επείγουσας χειρουργικής όπως οξεία κοιλία, λαπαροσκοπική σκηληκοειδεκτομή, αποφρακτικός ειλεός, μη συντηρητική αντιμετώπιση αιμορραγίας πεπτικού.
  4. Διαγνωστική λαπαροσκόπηση.
  5. Λαπαροσκοπική λύση συμφήσεων.
  6. Χειρουργική παθήσεων του θυρεoειδούς αδένα.
  7. Χειρουργική παθήσεων στομάχου και οισοφάγου όπως αχαλασία οισοφάγου, διαφραγματοκήλη, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, καρκίνος στομάχου, άλλοι όγκοι στομάχου.
  8. Χειρουργική παχέος εντέρου και ορθού όπως καρκίνος εντέρου, φλεγμονώδεις νόσοι και εκκολπωματική νόσος.
  9. Χερουργικές παθήσεις πρωκτού όπως αιμορροιδοπάθεια, περιπρωκτικό απόστημα, ραγάδα πρωκτού, περιπρωκτικό συρίγγιο.
  10. Κύστη κόκκυγα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Διατηρούμε το δικαιωμα να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τη χρήση των cookies.