Θεραπεία:

Διαβητικό έλκος με μεγάλη μόλυνση του ποδιού.

Διαβητικό έλκος στην φτέρνα που καθαρίστηκε με την βοήθεια υπερήχων. Πρόκειται για μια ασθενή ηλικίας 85 ετών με διαβήτη. Το έλκος του διαβητικού ποδιού της βρίσκεται στη φτέρνα. Το τραύμα ήταν δύσοσμο και ρυπαρό με φλεγμονή έως το επίπεδο της κνήμης. Έγιναν επαναλαμβανόμενοι χειρουργικοί καθαρισμοί καθώς και καθαρισμός με τη βοήθεια υπερήχων. Το τραύμα επουλώθηκε σε διάστημα τριών μηνών.

  • Ηλικία: 85 ετών
  • Πάθηση: Διαβητικό έλκος
  • Ημερομηνία: Νοέμβριος 2015
  • Επούλωση: Πλήρης επούλωση σε διάστημα 3 μηνών.
  • Εργαλεία: Xειρουργικός καθαρισμός, Υπέρηχοι

Δείτε την εξέλιξη της θεραπείας

before-diavitiko-elkos-me-megali-molynsi-toy-podioy-pixelation before-diavitiko-elkos-me-megali-molynsi-toy-podioy-pixelation before-diavitiko-elkos-me-megali-molynsi-toy-podioy-pixelation before-diavitiko-elkos-me-megali-molynsi-toy-podioy-pixelation before-diavitiko-elkos-me-megali-molynsi-toy-podioy-pixelation
Νίκος Πατρινός
Υπεύθυνος επικοινωνίας εφημερίδας ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ
5.00
1 Αξιολογήσεις

Πρόσφατα, η ενενηντά-χρονη μητέρα μου αντιμετώπισε ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Μια μικρή πληγή στην φτέρνα εξελίχθηκε ταχύτατα σε ένα άσχημο και βαθύ ανοικτό έλκος. Ακολουθώντας την συμβουλή του γιατρού την πήγα σε ένα πάλαι ποτέ κρατικό-δημόσιο νοσοκομείο, προκειμένου να προβούν σε έναν βαθύ χειρουργικό καθαρισμό.
Όταν μετά από τρεις ημέρες άνοιξα το τραύμα για να το αλλάξω, πανικοβλήθηκα. Η άσχημη όψη του τραύματος είχε γίνει φρικτή, η δε δυσοσμία του παρέπεμπε σε σηψαιμία, σε βαριά μόλυνση, γεγονός το οποίο με πανικόβαλε. Αντιλαμβανόμενος ότι δεν είχε γίνει σωστή αντιμετώπιση στο νοσοκομείο, και προσπαθώντας να βρω την σωστή λύση επικοινώνησα με τους γιατρούς SOS. Πράγματι, η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση, με επισκέφθηκε η χειρουργός κα Αθηνά Καπράλου, η οποία με βαθύτατη ανθρώπινη αγάπη έσκυψε πάνω από το τραύμα της μητέρας μου, και με την βοήθεια συσκευής καθαρισμού μέσω υπερήχων, καθάριζε βαθιά και καλά το τραύμα της μητέρας μου.
Τώρα η μητέρα μου αναρρώνει ταχύτατα, η πληγή κλείνει θαυμάσια, και όλα είναι καλά. Η τεχνολογία των υπερήχων σε συνδυασμό με την υψηλή επιστημονική κατάρτιση, αλλά και την βαθιά ανθρώπινη αγάπη, με την οποία έσκυψε η κα Αθηνά Καπράλου, πάνω από το πόδι της μητέρας μου και το τραύμα της, έσωσαν τελικά το πόδι. Και για αυτό οφείλω να της απευθύνω ένα ευχαριστώ, θερμότατο και εκ βαθέων.

Υπηρεσίες που παρήχθησαν:

Καινοτόμος καθαρισμός του διαβητικού έλκους χωρίς νυστέρι, με τη βοήθεια υπερήχων
Καινοτόμος καθαρισμός του διαβητικού έλκους χωρίς νυστέρι, με τη βοήθεια υπερήχων
Χειρουργικός καθαρισμός του διαβητικού έλκους
Χειρουργικός καθαρισμός του διαβητικού έλκους
Αγγειολογική εκτίμηση
Αγγειολογική εκτίμηση
Λοιμωξιολογική εκτίμηση
Λοιμωξιολογική εκτίμηση
Θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο
Θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο
Διατροφική - Θρεπτική υποστήριξη
Διατροφική - Θρεπτική υποστήριξη
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Διατηρούμε το δικαιωμα να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τη χρήση των cookies.