Θεραπείες Ασθενών

Θεραπεία:

Εκτεταμένα έλκη σε διαβητικό ασθενή

  • Ηλικία: 80 ετών
  • Πάθηση: Έλκη κάτω άκρων
  • Ημερομηνία: Σεπτέμβριος 2020
  • Επούλωση: 4 μήνες
  • Εργαλεία: Καθαρισμός του έλκους με τη βοήθεια υπερήχων, επιθέματα, κατ’οίκον φροντίδα του τραύματος από νοσηλευτές

Εκτεταμένα έλκη στις κνήμες αμφοτερόπλευρα σε ασθενή με σακχαρώδη διαβήτη.

Πρόκειται για ασθενή ηλικίας 80 ετών. Η ασθενής υποβλήθηκε σε χειρουργικό καθαρισμό των ελκών και σε δύο συνεδρίες καθαρισμού με τη βοήθεια υπερήχων. Τα τραύματα ήταν αποικισμένα με πολλαπλές αποικίες staphylococcus aureus και για το λόγο αυτό έλαβε παρατεταμένα ενδοφλέβια και κατόπιν από του στόματος αντιβιοτική αγωγή. Παράλληλα γινόταν περιποίηση και καθαρισμός των τραυμάτων από ομάδα νοσηλευτών. Χρησιμοποιήθηκαν επιθέματα αργύρου. Η διαδικασία επούλωσης διήρκεσε 5 μήνες.

Δείτε την εξέλιξη της θεραπείας

athina-kapraloy-ektetamena-elki-se-diabitiko-astheni athina-kapraloy-ektetamena-elki-se-diabitiko-astheni athina-kapraloy-ektetamena-elki-se-diabitiko-astheni athina-kapraloy-ektetamena-elki-se-diabitiko-astheni athina-kapraloy-ektetamena-elki-se-diabitiko-astheni athina-kapraloy-ektetamena-elki-se-diabitiko-astheni

Υπηρεσίες που παρήχθησαν:

Χειρουργικός καθαρισμός του διαβητικού έλκους
Χειρουργικός καθαρισμός του διαβητικού έλκους
Αγγειολογική εκτίμηση
Αγγειολογική εκτίμηση
Θεραπευτικά παπούτσια - συστήματα αποφόρτισης του ποδιού
Θεραπευτικά παπούτσια - συστήματα αποφόρτισης του ποδιού
Επιθέματα
Επιθέματα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Διατηρούμε το δικαιωμα να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τη χρήση των cookies.