Θεραπείες Ασθενών

Θεραπεία:

Απόστημα στο πέλμα διαβητικού ποδιού

  • Ηλικία: 65 ετών
  • Πάθηση: Απόστημα σε διαβητικό πόδι
  • Ημερομηνία: Φλεβάρης 2021
  • Επούλωση: Διαδικασία επούλωσης 5 μήνες
  • Εργαλεία: Χειρουργικός καθαρισμός, αγγειολογική εκτίμηση, επιθέματα, ειδικά παπούτσια

Απόστημα στο πέλμα διαβητικού ποδιού. Η επείγουσα διάνοιξη-παροχέτευση του αποστήματος και η ενδοφλέβια αντιβίωση έσωσαν το πόδι.

Πρόκειται για ασθενή ηλικίας 65 ετών. Η ασθενής οδηγήθηκε επειγόντως στο χειρουργείο όπου πραγματοποιήθηκε διάνοιξη και παροχέτευση μεγάλης ποσότητας πύου. Έλαβε ενδοφλεβίως χορηγούμενα αντιβιοτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το τραύμα παρέμεινε ανοικτό-δεν έκλεισε με ράμματα- λόγω της λοίμωξης. Επουλώνεται σταδιακά. Η ασθενής βαδίζει κανονικά με ειδικό παπούτσι.

Δείτε την εξέλιξη της θεραπείας

athina-kapraloy-apostima-sto-pelma-diabitikoy-podioy athina-kapraloy-apostima-sto-pelma-diabitikoy-podioy athina-kapraloy-apostima-sto-pelma-diabitikoy-podioy athina-kapraloy-apostima-sto-pelma-diabitikoy-podioy

Υπηρεσίες που παρήχθησαν:

Χειρουργικός καθαρισμός του διαβητικού έλκους
Χειρουργικός καθαρισμός του διαβητικού έλκους
Αγγειολογική εκτίμηση
Αγγειολογική εκτίμηση
Θεραπευτικά παπούτσια - συστήματα αποφόρτισης του ποδιού
Θεραπευτικά παπούτσια - συστήματα αποφόρτισης του ποδιού
Επιθέματα
Επιθέματα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Διατηρούμε το δικαιωμα να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τη χρήση των cookies.